Скляний павільйон від архітекторів Room11 в Австралії

 


Австралійське архітектурне бюро Room11 представило проєкт Koonya Pavilion. Цей сучасний павільйон розташований на узбережжі півострова Тасман, чудова природа якого не зрівняється ні з одним рукотворним об'єктом. Спрощений підхід до дизайну цього будинку вилився у зведення до мінімуму будь-якого акцентного втручання в оточення, в результаті чого всі чотири стіни резиденції виконали зі скла. Скляний павільйон гармонійно виглядає в краєвиді, його відкрита природа підсилює розуміння особливостей цього унікального місця.
-----------------------

pH-метр HI 98108 pHep®+ забезпечує високу точність вимірювань у міцній кишеньковій конструкції. Цей рН-метр оснащений датчиком температури для автоматичного зчитування температурних компенсацій. Проста робота з двома кнопками та великий дисплей полегшують кожному перевірку рН. Маючи невелику вагу та товщину всього 0,7 дюйма, цей ph-метр надзвичайно ергономічний та зручно лягає у вашу руку.
Головні особливості:
- Компактний та водонепроникний дизайн поміщається прямо в кишеню, щоб ви могли взяти його куди завгодно.
- Тканинне з'єднання забезпечує більшу площу поверхні, ніж стандартне керамічне з'єднання
- Чудово підходить для екологічних, польових та лабораторних випробувань.
-------------------------

Павільйон служить в якості доповнення до основної резиденції, також спроєктованої архітекторами бюро Room11. Тут клієнт може усамітнитися та знайти натхнення в природі, працюючи над своїми творчими проєктами.














Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии