Будинок з гойдалками в Лондоні

 


Приватний будинок Kenwood Lee, спроєктований студією Cousins & Cousins, знаходиться в Лондоні, Великобританія. Він був розроблений для будівельника, який також виступив у ролі головного підрядника по проекту. У резиденції представлено цілий ряд матеріалів і фактур, включаючи цеглу, бетон, дуб, мармур та метал. А ключовими елементами в інтер'єрі стали підвісні гойдалки та гвинтові сходи.
------------
Чому Фип Форте дог - це найкращий вибір для вашої собаки? Є принаймні 4 переваги цього препарату: він знищує бліх, кліщів, відлякує москітів, мух, комарів, а ще пригнічує розвиток яєць та личинок. Препарат пропонується у 5-ти варіантах в залежності від ваги вашого собаки: до 4 кг, від 4 до 9 кг, від 9 до 24 кг, від 24 до  40 кг та від 40 до 60 кг. Деталі - на сайті офіційного дистриб'ютора в Україні - компанії INVET UA.
------------

Будинок розташований в природоохоронній зоні, він звернений до саду та прилягає до лісу в частині заднього двору, де фасад з панорамним склінням розкриває інтер'єр. З боку дороги будівля виглядає вельми традиційно, щоб відповідати своєму оточенню.

Чотири поверхи будівлі організовані навколо триповерхового бетонного ядра. Вітальня зона відділена мармуровим каміном від кухні та їдальні зі скляним дахом. Гвинтові сходи з дубовими ступенями ведуть в підвал, де спроєктовані кінотеатр, басейн, гостьова кімната та тренажерний зал, освітлювані природним денним світлом. Дві симетричні спальні навколо центральної ванної кімнати. Верхній рівень займають головна спальня, велика гардеробна та ванна кімната. Три мансардних вікна в металевому даху притягують світло на останній поверх.



















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии