Дерев'яний будинок для відпочинку в Нідерландах

 


Архітектурна фірма HofmanDujardin представила проєкт приватного будинку в невеликому поселенні Тондій в Нідерландах. Резиденція призначена для відпочинку далеко від міської суєти, задумана як ідеальне укриття в оточенні природи. Ретельно продуманий зовнішній вигляд будівлі дозволяє йому ідеально вписуватися в невелику ділянку в сосновому лісі. Цей дерев'яний будинок оснащений усіма зручностями, що потрібні, щоб насолодитися спокійним відпочинком з сім'єю та друзями. З усіх кімнат відкривається приголомшливий вид на навколишню природу.

FIP forte dog - це найкращий вибір для вашого собаки! ФІП ФОРТЕ дог має високу контактну репелентну активність щодо москітів, комарів та мух. Дана властивість препарату обумовлена наявністю в його складі перметрину. Завдяки своїм хімічним особливостям, перметрин проявляє сильний репелентний ефект швидкої дії. Шукайте препарат ФІПфорте у вільному продажі у зоомагазинах та в інтернеті.


Будинок складається з трьох об'ємів, які оточені терасами. У той час як окремі об'єми створюють унікальні функціональні простори, використання розсувних дверей зміцнює внутрішні зв'язки між ними, а також із зовнішнім середовищем.

Вітальня є серцем будинку та спонукає до усамітненню біля каміна, сімейним вечерям або веселому відпочинку в компанії друзів. В головній спальні є власна ванна кімната та велике вікно, з якого відкривається чудовий краєвид на навколишній ліс. У дитячій спальні передбачені двоярусні ліжка, з яких діти можуть спостерігати за птахами та оленями. Крім того, в будинку є гостьові спальні на горищі, в яких світлові люки дозволяють спостерігати за зірками та вершинами дерев. Таким чином, кожен простір має унікальний зв'язок з навколишнім середовищем.
















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии