Вілла Mandra на острові Міконос в Греції

 

Вілла Mandra, спроєктована архітекторами K-Studio та розташована на острові Міконос в Греції, майже повністю прихована від сторонніх очей, відкриваючись в сторону моря та незабутніх заходів. Приватна резиденція з шістьма спальнями побудована для молодої пари та призначена для відпочинку з сім'єю та друзями. Кам'яні стіни та доглянутий сад зустрічають нас і запрошують зануритися в форму, яка слідує за емоціями, а не за функцією, де кожне простір стає ще однією можливістю для відпочинку та роздумів.

DR 900 - фантастичний колориметр, коли справа доходить до польових випробувань декількох параметрів. Нашим клієнтам подобається простота використання нашого портативного багато параметрового колориметра. Він портативний, міцний та перевірений часом. Спростіть тестування в польових умовах за допомогою DR 900. Ознайомитися з повним переліком функцій та придбати прилад можна в офіційного дистриб'ютора в Україні - компанії Екоінструмент.


Щоб створити будинок, який дозволить господарям та їх гостям насолоджуватися перебуванням на вулиці протягом усього дня, архітекторам необхідно було забезпечити тінь і захист від природних стихій. І хоча будинок повинен був вмістити велику кількість гостей, автори проєкту не хотіли домінувати над пейзажем, пропонуючи великі обсяги. Надихнувшись традиційною архітектурою острова, був створений внутрішній двір як фокусної центру резиденції. Цей двір плавно з'єднується з обсягами вітальні та кухні, дивлячись на басейн і сади за його межами. Приватні спальні відокремлені для усамітнення і спокійного насолоди безперервним видом на нижній сад з видом на море.


Ключем до характеру будинку є палітра традиційних матеріалів, таких як вапняний розчин, камінь та дерево, які були застосовані для створення архітектури, що з'єднує спадщину та місцевість з сучасним життям. Прості білі обсяги, викладені вручну кам'яні стіни та світлі перголи зручно розташовуються в острівному пейзажі, а ефективність їх розташування, зосереджена навколо житлового простору двору, та спрощує повсякденне життя. Вілла Mandra грунтується на скромних кикладських традиціях, збагачена природною матеріальністю та натхненна сучасним літнім життям.














Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии