Приватний будинок з видом на долину Темзи

 


Архітектори Spratley & Partners спроєктувати приватний будинок в традиційному для сільської місцевості стилі в Беркширі, Англія. Оздоблення з дерева та цегли, скатний цинкований дах резиденції Field House повторюють зовнішній вигляд прилеглих сільськогосподарських будівель. При цьому консольний верхній поверх та один повністю засклений фасад роблять будівлю унікальною. Так архітектори змогли одночасно збільшити обсяг будинку та звести до мінімуму візуальний вплив проєкту на його природне оточення.

Гости, празднование с семьей, просмотр футбольных матчей... а ваш любимец совсем не в восторге от лишнего шума? 🥳 🎊🎉
Владельцу нужно обеспечить животному тайник со знакомым запахом и организовать приятное занятие. Нужно контролировать свою реакцию, которая передается вашему любимцу.
А для расслабления вашему питомцу поможет Zylkene.
Спросите вашего ветеринарного врача 👩⚕️ о Зілкене уже сегодня.


Все село намагалася протистояти цьому новому будинку, але архітекторам вдалося переконати місцеву владу в тому, що його фізична присутність не буде занадто гучним.

На першому поверху будинку спроєктовані дворівнева вітальня, їдальня, кухня, кімната відпочинку, а також невелика прихожа та два санвузли. Панорамне скління в денний зоні відкриває вид на долину Темзи за межами саду. Нагорі розташовані три спальні та три ванні кімнати, а на цокольному рівні навіть передбачений домашній кінотеатр.На першому поверсі будинку спроєктовані дворівнева вітальня, їдальня, кухня, кімната відпочинку, а також невелика прихожа та два санвузли. Панорамне скління в денний зоні відкриває вид на долину Темзи за межами саду. Нагорі розташовані три спальні та три ванні кімнати, а на цокольному рівні навіть передбачений домашній кінотеатр.



























Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии