Каркасний будинок за 130 тисяч євро в Японії

 


Японська компанія Muji представила проєкт збірного каркасного будинку Yō no Ie. Одноповерхова будівля відрізняється наявністю просторої тераси, сприяючи життю на природі та відпочинку просто неба. Назва проекту Yō no Ie означає «Простий будинок», який призначений для життя в сільській місцевості. Його площа становить 74 квадратних метра. Швидкого спорудження відповідають зростаючому попиту на заміське житло в Японії, дозволяючи взаємодіяти з природою і відпочивати від перенасиченості міського життя з великою кількістю людей, автомобілів, поганою екологією і надлишком споживацтва.

Вдома з'явилась новонароджена дитина і вашому улюбленцю вже важко впоратись з ситуацією?
👨‍⚕️ ЛІКАР ➡️ пояснює власникам необхідність приготування собаки до нової ситуації.
🙎 ВЛАСНИК ➡️ перед пологами — контрольовано зменшує увагу та привчає собаку до самостійності (їстівні грузинки, інтерактивні іграшки). Після пологів — познайомити з запахом дитини, вибудувати позитивні асоціації з дитиною. Винагороджувати за гарну, очікувану поведінку.
💊 ДОПОМІЖНІ ЗАСОБИ ➡️ Зілкене (Зилкене) У випадку відсутності досвіду контакту з дітьми — проведення систематичної десенсибілізації (прогулянки біля дитячих майданчиків, відвідування дітей, аудіозаписи з дитячим плачем).
У будь-якому разі, запитайте вашого ветеринарного лікаря про Zylkene вже сьогодні.


Yō no Ie - це компактний одноповерховий будинок без колон і стаціонарних перегородок, що дозволяє власникам налаштувати планування відповідно до потребами, які змінюються. Відповідно до мінімалістської естетики бренду, інтер'єр виконаний з акцентом на використання натуральної деревини. Скляні двері з'єднують внутрішній простір із зовнішньою терасою, що зливається з природою. Вартість такого каркасного будинку складає близько 130 тисяч євро.









Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии