Відновлення колишньої краси будинку 1958 року

Архітектори Rerucha Studio працювали над проєктом реставрації приватного будинку 1958 року побудови для колекціонерів предметів мистецтва в Белвью, Вашингтон, США. Кожен об'єкт має свої сильні та слабкі сторони, а завдання архітектора полягає в тому, щоб побачити сутність будинку через відволікання уваги від його нинішнього стану. Перевага даного будинку полягало в роботі його первісного архітектора Пола Кірка (Paul Kirk), що віддає перевагу прості форми й деталі з нотками японської безтурботності, а також використав локальні матеріали. Велика частина оригінального способу була втрачена в наступні десятиліття переробок.



Команда ReruchaStudio вирішила мислити як Пол Кірк, віддаючи данину поваги не тільки архітектору, а й власникам резиденції, які бачили потенціал цього будинку і готові були піти на все, заради його реалізації. Архітектори перемістили вхідні двері і підкреслили сильну горизонталь панорамним склінням, в тому числі скляними дверима гаража.
Сильною стороною будинку була східна скляна стіна, але її цінність пропала після зведення внутрішніх перегородок, від яких було вирішено позбутися, впустивши потік природного світла. Спокійний інтер'єр знайшов відбиток в ландшафтному дизайні: на території внутрішнього двору додали японський сад з непідвладними часу елементами, такими як сосни, каміння і мох. Зв'язок між внутрішнім і зовнішнім простором був посилений, що компенсувало невелику площу будівлі.












Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии