Будинок в горах штату Вермонт

 

Проектне бюро Olson Kundig Architects побудувало заміський будинок в горах штату Вермонт, США. Родинна резиденція компактних розмірів розташована на невеличкій галявині в лісі та відмінно зливається з оточуючими деревами, серед яких переважають сосни та клени.
----------------

Цифрове вимірювання pH з вбудованим контролем якості електродів - для точних лабораторних вимірювань разом з ph-електродом SenTix® 980 та SenTix® 980-P
- Надійно виміряні значення завдяки обробці сигналу в датчику
- Проста заміна електрода завдяки даним калібрування, що зберігаються всередині датчика
- Контроль якості сенсора функцією QSC
Комбінований електрод IDS pH з рідким електролітом, скляний стрижень, перехідник з платинового дроту і вбудований датчик температури. Функція QSC. Для загальних точних лабораторних вимірювань.
Прямокутний в плані, будинок площею 210 квадратних метрів має три поверхи, площа кожного становить всього 70 квадратних метрів. Зовнішні стіни виконані з бетону і сталі, а великі вікна відкривають приголомшливий вид на пейзаж.

Архітектори використовували міцні матеріали як зовні, так і всередині. В інтер'єрі переважають бетон і натуральна деревина.

На верхньому поверсі з кращими краєвидами на околиці розташувалася денна зона з вітальнею, кухнею і їдальнею. На середньому рівні знаходиться головний вхід, а також дві спальні та ванна кімната. На нижньому поверсі розташовані спальня, вбиральня і гараж, який одночасно використовується як ігрова кімната.








Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии