Будинок в ландшафті

Архітектурне бюро Станіслава Николаєва реалізувало проєкт незвичайного будинку в Московській області. Монолітний залізобетонний «Будинок в ландшафті» площею 300 квадратних метрів є прикладом архітектури з плавним силуетом, органічно вписаним в новий рельєф. Будівля інтегрована в штучно створений ландшафт і демонструє нерозривний зв'язок просторів і внутрішнього двору.
 Лабораторный оксиметр Beverly предназначен для измерения растворенного кислорода в он-лайн режиме и лабораторных условиях на малых и средних пивоваренных заводах, а также в компаниях по производству напитков, чтобы обеспечить превосходную надежность благодаря прочной конструкции, и предназначедля работы в экстремальных условиях окружающей среды, возникающих в повседневны пивоваренных работах.
Превосходная производительность  достигается с помощью лучшего в своем классе оптического датчика Hamilton VisiFerm DO со встроенным интелектуальным процессором, что делает Beverly лучшим другом пивовара.

Архітектурна композиція будівлі розвивається зовні всередину і пов'язана з навколишнім середовищем. Функціональні зони одночасно виділяються і складають єдине ціле, стираючи межі між зовнішнім і внутрішнім простором. Архітектори прагнули обмежити візуальний контакт із зовнішньою забудовою села і створити приватну зону з терасою, ландшафтом і прилеглою водоймою, використовуючи замкнутий об'єм будівлі. Безперервність загального ландшафтного потоку в будівлю і будівлі в ландшафт посилюється зеленим дахом, на якій влаштований сад з деревними і трав'янистими рослинами і штучним рельєфом.















Базові інтер'єрні рішення — це принцип інтеграції «домашньої галереї» в житловий простір. Каркас будівлі є фоном для предметів декору і мистецтва, скульптур, декоративних елементів з прихованою японською тематикою, символічних форм. Кожен предмет меблів в цьому будинку інтерпретується як твір мистецтва. Об'єкти мистецтва також є зональними елементами житлових і нежитлових приміщень, служать індикаторами напрямку руху.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Эклектичная квартира в Киеве от Рины Ловко

Стеклянный бассейн на вилле в Португалии